manlig massör stockholm thaimassage sveavägen

Salonger - Stockholm - Norrort - Tarawadee Thaimassage Thaimassage (60min) 400:-Oljemassage (60min) 400:-Beskrivning. Vi har flyttat från Sturegatan 31, Sundbyberg till våra nya lokaler här i Sigtuna. Det ska också arbeta en manlig massör på salongen. Gamla Stan Thaimassage Bäst ThaiMassage Stockholm Massera i Stockholm - Alla massörer som är bra på att End Datum tillagd: 21:41:13 Hits: 423. Charda Thaimassage finns nära Sofia skola på östra Södermalm. Vi erbjuder Kroppsmassage, Fotmassage, Manikyr och Pedikyr. Så är det faktiskt inte med thaimassage, utan här får du precis samma behandling som du tidigare varit van vid under dina resor till Thailand. Efter behandlingen kopplar du av en stund med en kopp kaffe, te eller juice. Resenärstyp, familjer, par, ensam, jobb, vänner, tid på året. Vi är välbesökta av både idrottsutövare och äldre personer. I annat fall så ger den din kropp och själ en reinkarnationskänsla i vilket fall. manlig massör stockholm thaimassage sveavägen

Manlig massör stockholm thaimassage sveavägen - Massage Stockholm i

Faktum är dock att det finns en hel uppsjö av specialiserade salonger som erbjuder thaimassage i Stockholm. Bör läkare konsulteras före massage. Något färre och mer turistinriktade massagesalonger finns att hitta i Gamla stan och i Södermalm, medan några billigare alternativ finns en snabb tunnelbaneresa norrut för massage i Solna. Med friskvårdsbidrag vill vi uppmuntra alla arbetsgivare att öka hälsan bland de anställda. Stockholm kommuns massagetätaste område är helt klart Norrmalm, med många massagesalonger både i Vasastan och i södra Norrmalm.

Videos

Jessica från Stockholm. Datum för upplevelsen: november 2017 Omdömet skrevs 23 september 2017 Känner mig som nyfödd Första gången jag får thai massage och är jätte nöjd. Har redan bokat en ny tid. Du kan läsa mer och anpassa dina inställningar för hur vi använder cookies på vår cookie-sida. Datum för upplevelsen: september 2017 Samruai J, Manager på Samruai Thai Massage, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2017 Tack så mycket välkommen tillbaka. Men här är det på riktigt. Det mesta finns, och det väntar bara på dig. En del salonger är helt specialiserade på enbart thaimassage och allt vad det innebär, andra har det som ett komplement till andra typer av massagebehandlingar. Mer info om Thaimassage Stockholm, att hitta thaimassage i Stockholm är inga problem.

Massage Stockholm på: Manlig massör stockholm thaimassage sveavägen

Billiga behandlingar på, här på kan. Tar du dig västerut till Kungsholmen utökas utbudet med kinesisk massage, helhetsterapi och zonterapi, och promenerar du till Östermalm eller Södermalm ökar utbudet ytterligare. Franska (3 fler språk, utmärkt28, mycket bra10, medel0, dåligt0, hemskt4, läs vad resenärer säger: Filtrerasvenska, listan uppdateras. 1 10 av 42 omdömen, omdömet skrevs, grymt bra Thaimassage! Massageterapeuten var mycket professionell.

Manlig massör stockholm thaimassage sveavägen - Samruai

Som följd har det nästan blivit svårt att inte hitta just den massage man är ute efter. När behandlingen var klar och jag skulle betala tog de betalt 250 kr mer än vad real esckort extreme bondage pedikyr kostade. Här kan du få en helt vanlig och enkel fotmassage med tillhörande zonterapi. Denna typ av massage är något som kombinerar lika delar smärta och njutning för din kropp, men som genom bevisade resultat över hela världen har fått mycket god kritik som behandlingsform för att mjuka upp både leder och muskler på ett effektivt sätt. Datum för upplevelsen: augusti 2018. Våra favoriter är Elda, Bo och Moni. Unna dig en härlig stund, tiderna går åt fort. Vi vill passa på och hälsa er varmt välkomna till. Förutom thai massage erbjuder vi även skönhetsvård, ansiktsbehandling, fotvård, manikyr, pedikyr och vaxning. manlig massör stockholm thaimassage sveavägen

En tanke på “Manlig massör stockholm thaimassage sveavägen”

  1. Efter behandling erbjuder vi. Michael Garcia Massör &. Massage Stockholm i hembesök..

Lämna Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *